Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Westergasfabriek Amsterdam

De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

Art Support is al jaren op het terrein & in de gebouwen van het Westergasfabriek actief. Tevens zijn wij nauw betrokken geweest bij de renovatie van de gebouwen en technische inrichting hiervan. De akoestischedoeken, verduisteringssystemen zijn in samenspraak met de Westergasfabriek opmaat ontwikkeld.

Ook levert Art Support gebouwbeheerders en is betrokken bij diverse evenementen waaronder het Cinekid Filmfestival & Holland Festival.