Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen

Toneelgroep Amsterdam | TGA

 

Toneelgroep Amsterdam is het grootste toneelgezelschap van Nederland en wordt geleid door directeur Ivo van Hove. Sinds zijn aanstelling in 2001 heeft hij met een serie spraakmakende voorstellingen en het aantrekken van regisseurs uit binnen- en buitenland de weg geëffend voor een stadsgezelschap met internationale allure. Kern is het topensemble van 21 acteurs dat het mogelijk maakt voorstellingen op het repertoire te houden.

Art Support ondersteunt de technischeploeg van Toneelgroep Amsterdam bij de op/afbouw van voorstellingen. TA is het huisgezelschap van de Stadsschouwburg Amsterdam.

Toneelgroep Amsterdam | www.tga.nl

 

 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook theater personeel nodig voor uw gezelschap?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.