Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Muziekgebouw aan 't IJ

 

Muziekgebouw aan 't IJ is een internationaal toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam, dat excelleert in concerten hedendaagse muziek en de daaraan gerelateerde genres klassiek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek.

Art Support is sinds de opening in Juni 2005 betrokken bij de personele ondersteuning van de techniek. Het Muziekgebouw maakt dagelijks gebruik van een vastteam allround Art Supporters op oproep- & detacheringsbasis. Hiernaast is Art Support betrokken bij jaarlijks terugkerende projecten zoals het Holland Festival.

Klik op projecten voor een impressie van het Muziekgebouw aan het IJ

Muziekgebouw aan het IJ | www.muziekgebouw.nl

  


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig in uw concertzaal?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.