Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein

Werken bij?

Ben je op zoek naar een flexibele baan achter de schermen?
Dan is werken via Art Support wellicht iets voor jou! Art Support is gespecialiseerd in het uitzenden van ondersteunend personeel op oproepbasis voor de theater- en evenementenbranche. 

Wat kun je van ons verwachten?
Werken wanneer jij dat wil, op verschillende locaties, in een leuke sfeer en tegen een eerlijk salaris. Aan de hand van de door jouw doorgegeven beschikbaarheid plannen we je in op passende projecten bij onze opdrachtgevers en eigen productiebureau. Wij begeleiden en trainen je in je werkzaamheden, waardoor je groeit in je vaardigheden en kennis. Bij ons ben je zeker van een tijdige betaling van je salaris, gebaseerd op de CAO’s van onze opdrachtgevers. Het is bij ons mogelijk om als uitzendkracht of freelancer aan het werk te gaan. 

Wat verwachten wij van jou?
Wij werken met mensen met relevante werkervaring, opleiding binnen de theater- en evenementenbranche. Je bent flexibel, regelmatig beschikbaar en bereid om je volledig in te zetten voor onze opdrachtgevers en ons eigen productiebureau. Als technicus dien je in bezit te zijn van veiligheidsschoenen en geschikte zwarte werkkleding. Als freelancer moet je in het bezit zijn van een VAR-wuo.

Eerst kennismaken!
Om zeker te zijn dat we iets voor elkaar kunnen betekenen nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor. We maken kennis met je en zoeken uit bij welke functies en opdrachtgevers jij het beste past.

Heb jij relevante ervaring in de theater- en/of evenemententechniek meld je dan direct aan via ons online aanmeldingsformulier.