Ondersteuning aan de techniek van de mooiste theaters van Nederland Van intieme voorstellingen tot aan een spectaculair circus Productionele ondersteuning op tournee Onze uitzendkrachten ondersteunen u bij elke uitdaging Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Team Art Support

Dick Heinz 1935-2021- Oprichter Art Support
 


Na een lange staat van dienst als hoofd techniek bij diverse gezelschappen en technisch directeur bij onder meer het Holland Festival en de opera's in Ahoy, richtte Dick Heinz in 1996 Art Support op. Ook al was Dick al jaren met pensioen, hij werkte tot zijn overlijden in juli 2021 nog met veel plezier achter de schermen als adviseur voor Art Support Productiebureau.

Grace Jagdewsing- Directeur
Grace@art-support.nl 

Grace Jagdewsing volgde de opleiding Personeel & Arbeid en werkte jarenlang als personeelsmanager voor verschillende grote bedrijven. In 1999 werd zij aangetrokken om de, nu zo succesvolle, uitzendorganisatie op te zetten en te leiden. Een aantal jaar later kwam ook het productiebureau onder haar leiding. Zij ontwikkelde nauwe banden met de klanten in de theater- en evenementenbranche en is inmiddels een begrip in de culturele sector.

Cindy Plasmeijer- Officemanager , Accountmanager
Cindy@art-support.nl 

Na het afronden van een hbo studie Culturele en Maatschappelijke Vorming ging Cindy Plasmeijer in 1998 aan de slag als bureau-coördinator bij Art Support Productiebureau. Een jaar later stond zij aan de wieg van de Uitzendorganisatie. Om meer werkervaring op te doen, nam ze in 2003 ontslag. Om In 2015 terug te keren op het vertrouwde honk. Sindsdien werkt Cindy als accountmanager en is ze verantwoordelijk voor de organisatorische en financiële zaken.

Nienke Wulder- Productieleider, Accountmanager
Nienke@art-support.nl 

Nienke Wulder ontwikkelde zich na haar studie Cultuur en Beleid als productieleider in multidisciplinair poppodium de Melkweg in Amsterdam. Ze werkte zeven jaar bij danstheatergezelschap Don’t Hit Mama. Bij Art Support Productiebureau begeleidt zij klanten als Urban Myth, Theater RAST en Filmtheater Hilversum. Verder houdt zij zich bezig met de ZZP administratie, accountmanagement en ondersteunt bij personeelszaken.