Ondersteuning aan de techniek van de mooiste theaters van Nederland Van intieme voorstellingen tot aan een spectaculair circus Productionele ondersteuning op tournee Onze uitzendkrachten ondersteunen u bij elke uitdaging Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Cultuurpark Westergasfabriek

Cinekid Filmfestival

Oktober, sinds 2007

Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor de jeugd. Dit 10-daagse evenement in Amsterdam en door heel Nederland (30 locaties) omvat alle aspecten van de media industrie voor jong publiek en biedt naast kwalitatieve media ook workshops en masterclasses. 

Art Support is technisch-facilitairproducent van het Cinekid Festival en verzorgd sinds 2007 het technischontwerp en de uitvoering van twee locatiefilmzalen & het Medialab in de gebouwen van de Westergasfabriek. (Zuiveringshal-West, Machinegebouw, Openbare Verlichting)
Het Medialab is een 1200 m2 grote Nieuwe Media speeltuin waar kinderen kennis maken met de nieuwste spel-installaties, games, apps en tools.
Tevens verzorgd Art Support de techniek in de festival tent, bij de opening, Cinekid for Profesionals screeningclub & de Cinekid awardshow.

Zie hier onder een foto impressie van de afgelopen jaren.